Marlies Dekkers Gloria BH Padded Plunge Balcony Grey Suit

Deze plunge balconette bh is een compliment voor elke borst. Macho bretels verwijzen naar de allereerste vrouwelijke gangster film "Gloria". Faux leather ornamenten zijn voorzien van het MID logo en de gekruiste bretelsbanden op je rug maken van je achterkant een stoere eye-catcher. Voorgevormde cups en brede sluiting geven je extra ondersteuning. Beugels die de borst gedeeltelijk omvatten creëren een bescheiden maar begeerlijk decolleté. Kies deze grijze bh voor een sexy en stijlvolle look met draagcomfort.

Maak je power move met mijn Grey Suit collectie! Voor deze lingerieversie van de power suit combineerde ik een extreem sensuele en flatterende pasvorm met op het klassieke mannenpak geïnspireerde details zoals macho bretels en een traditioneel visgraatmotief. Hierbij koos ik vervolgens de ideale grijstint voor elke huidskleur. Het resultaat: een sensationele, op maat gemaakte look. Draag mijn Grey Suit en laat je innerlijke powervrouw stralen.
   
                                        Materiaal: 100% cotton
 

Wasvoorschriften: beperkt programma, max. temperatuur 30°C, kleuren gescheiden houden, gebruik een waszakje, niet bleken, niet strijken, niet chemisch reinigen, niet in droogtrommel

Informatie:
Merk
Marlies Dekkers
Maat
70-85 B-C, 70-90 D-E, 70-85 F
Kleur
Grey Suit
Soort
Balconette bh
Foto('s):
Opties:
Variatie: Marlies Dekkers Gloria BH Padded Plunge Balcony Grey Suit
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 99,95
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

023-3031290 (telefoon of whats-app)