Marlies Dekkers Space Odyssey BH push-up Gold and Shitake

Deze padded push up bh zorgt ervoor dat je borsten de aandacht krijgen die ze verdienen. De prachtige shiitakebruine stof vrolijkt je look op en de lurexdetails zorgen voor de glamoureuze touch die iedere vrouw nodig heeft. De padding biedt extra ondersteuning en de kleine kussentjes en nauw aaneengesloten beugels zorgen voor een duizelingwekkend diep decolleté. De A-cup bh's hebben extra padding. Kies voor deze schitterende bruine bh met goudkleurige versieringen en subtiele, sensuele bandjes voor een sexy decolleté.

Met mijn adembenemende, shiitakebruine collectie met gouden glinstering straal je sterrenkwaliteit uit! Voor deze collectie combineerde ik weelderige lurexgaren met een warme herfstkleur en mijn kenmerkende sensuele bandjes. Als finishing touch heb ik ornamenten aangebracht die geïnspireerd zijn op ruimteschepen. Het resultaat? Gewoonweg schitterend! Draag mijn Space Odyssey en wees een vrouw met een missie!

Materiaal: 79% nylon 14% metallic yarn 7% spandex
 

Wasvoorschrift: beperkt programma, max. temperatuur 30°C, kleuren gescheiden houden, gebruik een waszakje, niet bleken, niet strijken, niet chemisch reinigen, niet in droogtrommel

Informatie:
Merk
Marlies Dekkers
Maat
A 70-80; B-C 70-85; D 70-80; E 70-75
Kleur
Evening Blue
Soort
Push-up bh
Herkomst
China
Opties:
Variatie: Marlies Dekkers Space Odyssey BH push-up Gold and Shitake
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 69,95
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: Bestellen
Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

023-3031290 (telefoon of whats-app)