Marlies Dekkers Dame de Paris BH balconette cup DEF Tiffany Blue

Fleur je dag op met deze beeldschone en vrolijke Tiffany blauwe tint. Deze turquoise balconette BH met padding is geschikt voor alle soorten borsten. De padding zorgt voor extra ondersteuning. De beugels die de borsten geheel omsluiten creëren een ingetogen decolleté. De gouden ananas in het midden van het decolleté en de gouden naden zijn de finishing touch van dit item. Ga met deze Tiffany blauwe BH, met sensuele bandjes, voor een sexy decolleté en een elegante look zonder comfort te verliezen.

Steel dit seizoen de show met mijn Dame de Paris collectie in een luxueuze Tiffany blauwe tint. Het geweldige lijnenspel die de bovenkant van de cups versiert verwijst naar de betoverende Notre-Dame de Paris en omlijst je rondingen perfect. Ik heb een schattige ananas - de geliefde vrucht van Frida - in het midden van je decolleté geplaatst, als een uitdagende talisman. De naden zijn  versierd met gouden stiksels. 

Materiaal: 88% nylon 12% elasthane

Wasvoorschriften: beperkt programma, max. temperatuur 30°C, kleuren gescheiden houden, gebruik een waszakje, niet bleken, niet strijken, niet chemisch reinigen, niet in de droogtrommel.

Informatie:
Merk
Marlies Dekkers
Maat
D-E 70-90; F 70-85
Kleur
Tiffany Blue
Soort
Balconette bh
Foto('s):
Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 79,95
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Reviews

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

023-3031290 (telefoon of whats-app)